- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

В шахти закопали третину мільярда. Єфремову пішло лише 30 мільйонів

Державні вугледобувні підприємства за результатами тендерів 26-29 квітня уклали угоди на придбання товарів та робіт на загальну суму 319,74 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 98,32 млн грн. придбало електродвигуни, вузли до машин, ланцюги, послуги з ремонту у ТОВ «Енергооптторг», ТОВ «ДДС-інвест», ТОВ «АІС АЗЧ Маркет», ТОВ «Головкомпресормаш-сервіс», ВАТ «Дружківський машинобудівний завод», ТОВ «Кант», ТОВ «Волнес», ТОВ «Механік», ТОВ «ВО Екоенергобуд», ТОВ «ДИКОН», ТОВ «Вуглекомплекс-2», ПАТ «НГМЗ-Бур», ІП «ТД ЄПК-Запоріжжя», ТОВ «НВП «Агропромкомплект».

ДП «Красноармійськвугілля» за 75,11 млн грн. придбало електричну апаратуру, устаткування у  ТОВ «Концерн Електричні машини», ПАТ «Красноармійський машинобудівний завод», ЗАТ «Горлівський машинобудівник», ПАТ «ВКФ Амплітуда», ВАТ «Дружківський машинобудівний завод», ВАТ «Донецькгірмаш».

ДП «Ровенькиантрацит» за 49,24 млн грн. придбало ремонтні роботи, взуття, вузли до машин у ТОВ «Донбасінвест груп», ТОВ «НВО «Донбасвугілля», ТОВ «Механік», ТОВ «Восток-Сервіс Україна», ТОВ «Українська промислова компанія «Крок», ТОВ «Спец-контакт», ТОВ НВКЦ «Пресс».

ДП «Донбасантрацит» за 37,38 млн грн. придбало респіратори та ремонті роботи у ТОВ «Управління промислової безпеки та охорони праці», ТОВ «ДС-8». Остання компанія, яка належить сім’ї голови парламентської фракції Партії регіонів Олександру Єфремову [1], отримала 29,38 млн грн.

ДП «Селидіввугілля» за 22,47 млн грн. придбало послуги з монтажу, вузли до насосів, рукавиці та білизну, електроустаткування у ТОВ «Спец-Контакт», ВАТ «Науково-дослідний інститут гірничої механіки ім. М.М.Федорова, ТОВ «Донбасвуглеавтоматика», ПАТ «Красноармійський машинобудівний завод», ВАТ «Дружківський машинобудівний завод», ВАТ «Донецький енергозавод».

ДП «Шахтарськантрацит» за 5,95 млн грн. придбало кабель у ВАТ «Донбаскабель».

ДП «Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 5,93 млн грн. придбала послуги з перевезення вугілля та інших вантажів у підприємців Гончаров С.Б., Іванін П.В., Яшин Ю.А., Бурик В.І., Симоненко О.А., Ближенська Т.А., Огородник А.Ф., Кисіль В.В., Гайворонський О.Д., Кулинкович О.А., Гладкіх Н.В., Єрмаков О.П., Брестон С.А., Колеснікова Г.В.

ДП «Орджонікідзевугілля» за 5,37 млн грн. придбало вузли до машин, ремонтні роботи, устаткування, прогумовані тканини у ТОВ «НВП «Горн», ТОВ «Донбаська індустріальна компанія», ДП «Донецький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», ТОВ «Укрпромбуд-2007», ТОВ «Лодіс», ТОВ «Компанія «Енергостат», ПП «Східна Торгівельна компанія».

ДП «Львіввугілля» заплатить 5,23 млн грн. ТОВ «Шахтобудівельна компанія «Донецькшахтопроходка» за підготування ділянок до гірничих та інших робіт.

ДП «Свердловантрацит» за 4,71 млн грн. придбало чистильні препарати, ремонті роботи у ТОВ «Юніті», ТОВ «Восток — Сервіс Україна», ТОВ «Головкомпресормаш-Сервіс», ТОВ «Донэлектрооборудование».

ДП «ВК «Краснолиманська» за 3,87 млн грн. придбало 180 тон емульгуючого концентрату для виготовлення робочої рідини SOLCENIC PL PLUS у ТОВ «Українсько-німецьке спільне підприємство «Фукс Мастила Україна».

ПАТ «ДТЕК ПЕМ – Енерговугілля» за 3,77 млн грн. придбало бензин та дизпаливо у ТОВ «Параллель – М ЛТД», ТОВ «Торгово-промислове представництво «Альянс».

ДП «Торезантрацит» за 1,63 млн грн. придбало продукти нафто перероблення у ТОВ «Лєксусс-Ойл», ПП «Славнефтехім».

ВАТ «Лисичанськвугілля за 673 тис грн. придбало вогнегасники у ПРАТ «Макіївський завод «Факел».