В шахти за тиждень закопали 700 мільйонів, 85 з них пішло Юрі Єнакіївському
04.05.2011   //  

Державні вугледобувні підприємства за результатами тендерів протягом 18-22 квітня уклали угоди на постачання товарів та послуг на загальну суму 692,21 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Ровенькиантрацит» за 204,26 мдн грн. придбало бензин і дизпаливо у ТОВ «Ровеньківська нафтобаза-2004». Фірма належить Олександру Мельничуку, якого називають близьким до Юрія Зюкова, звільненого з посади директору ДП «Ровенькиантрацит» після перемоги Віктора Януковича на президентських виборах.

ДП «Селидіввугілля» за 111,81 млн грн. придбало будівельно-монтажні роботи по проекту: «Розкриття та підготовка гор. 850 м шахти «Курахівська» у ТОВ «Шахтне будівництво».

ДП «Шахтоуправління «Південнодонбаське №1» за 95,18 млн грн. придбало монтажні та ремонтні роботи, вузли до машин, кабель, світильники, труби, кріплення, холодильні установки у ТОВ «Д-промбуд», ТОВ «Вуглетехнік», ТОВ «Донбасвуглеавтоматика», ТОВ “Управління промислової безпеки та охорони праці”, ДПКІЗУ «Діпромашвуглезбагачення», ТОВ «Ерлайт», ПП «Укрстандарт 2009».

ВАТ «Лисичанськвугілля» за 86,38 млн грн. придбало кабель, інструменти та профілі у ПП «Укрстандарт-2009» ,ТОВ «Глорія Трейд», ТОВ «Техпоставка», ТОВ «Кампер». З цієї суми 85,38 млн грн. отримало ПП «Укрстандарт-2009», яке контролюється структурою нардепа від Партії регіонів Юрія Іванющенко, також відомого як Юра Єнакіївський.

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 81,53 млн грн. придбало ремонтні роботи, шини, канати, світильники та прокат у ЗАТ «НВП «Спецвуглемаш», ТОВ «Т.Л. Авто», ТОВ «ВКФ «Електронтехсервіс ЛТД», ТОВ «Слов’янська промислова група», ПАТ «ВО «Стальканат – Сілур», ТОВ «Промсплав».

ДП «Свердловантрацит» за 31,33 млн грн. придбало взуття, роботи з капремонту двигунів та комбайнів, труби, деталі для рухомого складу у ТОВ «Спец-Контакт», ТОВ «Восток-Сервіс Україна», ВАТ «Луганський енергозавод», ТОВ «Механік», ТОВ «ДиКоН», ТОВ «Донпромресурс», ВАТ «Рутченківський завод «Гормаш», ТОВ “ТД “Євротєх”, ПАТ «НГМЗ-БУР», ТОВ «ТД «Укрполімерконструкція», ТОВ «УТК ЛТД».

ДП «Артемвугілля» за 13,10 млн грн. придбало автозапчастини, підвісний пристрій УПБ 600 та роботи з підготування ділянок до гірничих та інших робіт у ТОВ «Донецьквуглепрохідка», ТОВ «Запчасть трейдинг», ТОВ «АІС АЗЧ Маркет», ТОВ «ТД «Електронасос».

ДП «Сніжнеантрацит» за 7,41 млн грн. придбало насоси та дріт у ТОВ «Донбаська насосна компанія» і ПАТ «ВО «Стальканат-Сілур».

ДП «Луганськвугілля» за 5,38 млн грн. придбало гумові чоботи, робочий одяг та світильники уТОВ «Управління промислової безпеки та охорони праці», ТОВ «НВО «Вуглеавтоматика».

ДП «Шахтарськантрацит» за 3,83 млн грн. придбало вентилятори, вагонетки та клини у ТОВ «Підприємство Алеко», ТОВ «Індекспром», ТОВ ЗВКК «Авеста ЛТД».

ПАТ «Шахтоуправління «Донбас» за 3,29 млн грн. придбало підшипники у ТОВ «Техснаб».

ДП «Орджонікідзевугілля» за 3,32 млн грн. придбало шифер, бітум, кисень, саморятівники, кабель, фарбу листову сталь у ТОВ «Нікас», ТОВ «ДІПІ ейр газ», ВАТ «Донецький завод гірничнорятувальної апаратури», підприємця Нижник О.В., ТОВ «Алсарт Групп».

ДП «Макіїввугілля» за 3,22 млн грн. замовило капітальний ремонт насосів у ТОВ НВП «Енергомаш», ТОВ «Південний завод гідравлічних машин».

ДП «Донбасантрацит» за 569 тис грн. придбало вогнегасники у ПАТ «Макіївський завод «Факел».

ДП «Львіввугілля» за 41,57 млн грн. придбало вентилятори, комбайн КСП32 та бензин у ЗАТ «Завод вентиляційного обладнання «Донвентилятор», ТОВ «Волнес», ТОВ «Континент нафто трейд».