Літня гума Азарова, мерседеси Литвина та інші автоновинки державних клерків
26.04.2011   //  

Державні установи та підприємства за результатами тендерів з 11 по 15 квітня уклали угоди щодо ремонту, техобслуговування авто, а також придбання автозапчастин та нових автомобілів на 8,72 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Автобаза управління справами апарату Верховної Ради замовило у ТОВ «Юніком Авто» ремонт легкових автомобілів марки Mercedes за 600 тис грн.

Автопідприємство госпфіндепартаменту секретаріату Кабінету міністрів придбало літні шини за 538 тис грн. у ТОВ «Віанор Клаб», ПП «Автодім», ТОВ «ТД «Запчастина – Сервіс».

ДТГО «Південно-Західна залізниця» замовило у ТОВ «Атлант-М Лепсе» ремонт 14 авто за 587 тис грн., або по 42 тис грн. за штуку.

Управління господарсько-транспортного забезпечення Донецької облдержадміністрації заплатить за техобслуговування невказаної кількості авто 153 тис грн. підприємцю Лучишину О.В.

Управління ДАІ в Донецькій області заплатить ТОВ «Імперіал-Авто» 800 тис грн. за ремонт автомобілів Toyota,  Mazda, Volkswagen, Skoda, Daewоo, ВАЗ, Renault, ГАЗ, УАЗ, Volvo, KIA, Нива.

Управління ДАІ в Черкаській області за техобслуговування авто заплатить ТОВ «АМК-Черкаси» 567 тис грн.

Автогосподарство при Головному управлінні МВС в м.Києві придбало у ТОВ «ТД «Запчастина-Сервіс» 168 нових шин за 109 тис грн. Також придбані автозапчастини за 157 тис грн.

Управління ДАІ у Вінницькій області замовило поточний ремонт легкових автомобілів у підприємця Шампула П.В. за 2,00 млн грн.

КП «Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду Святошинського району м.Києва» придбало у ТОВ «Форвард автоцентр» легковий автомобіль за 173 тис грн.

Об’єднане автогосподарство Головного управління охорони здоров’я Полтавської облдержадміністрації придбало у ТОВ «Лада-Сервіс» два Daewoo Lanos за 143 тис грн.

ДГЗП «Спецтехноекспорт» замовило техобслуговування авто у ТОВ «Автолайф Центр» і ТОВ «Автосоюз» на 840 тис грн.

ВАТ «Крименерго» придбало два автомобіля Niva Chevrolet і два Chevrolet Avеo у ДП «Бескід» за 511 тис грн.

КП «Міжнародний аеропорт Донецьк» придбало два автомобілі у ТОВ «Компанія Алекс» і ТОВ «Ніко Донецьк» за 351 тис грн.

Хмельницька міська лікарня ветеринарної медицини придбала один Hyundai Elantra у ПП Авто центр «Лига» за 129 тис грн.

Департамент енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міськради придбав два ВАЗ-210994-20 у ПП «Автотрейдкомпані» за 120 тис грн.

ДП «Український інститут промислової власності» замовило у ТОВ «Автосаміт ЛТД» ремонт Audi і Toyota за 76 тис грн.

ПАТ «Центренерго» замовило у ТОВ «Автосаміт ЛТД» ремонт автомобілів адміністрації підприємства за 290 тис грн.

ВАТ «Криворіжгаз» придбало у ТОВ з ІІ «АСТ-Комбі» за 255 тис грн. автомобіль Skoda Superb Ambition 1,8TSI /118kW DSG. (чорного кольору) ESP включно ABS+MSR+ASR+EDS+HBA, з «HILL HOLD CONTROL» і TPM – датчик тиску в шинах. Також в автомобілі є радіо «BOLERO» 2-DIN з інтегрованим CD-чейнджером, MP3, сидіння з підігрівом передні, газобалонне обладнання для роботи на пропан-бутані 4-го покоління.

КП «Ритуал» Харківської міськради придбало у ДП «Автотрейдінг-Харків» за 236 тис грн. автомобіль легковий з двигуном з об’ємом не менше 1800 см3.