- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Сільська фірма за 2 мільйони підгонить систему голосування Дніпропетровської облради під нових депутатів

Комунальна установа «Адміністративне управління Дніпропетровської обласної ради» за результатами тендеру 12 квітня уклало угоду з ТОВ «Інвестбудпроект» на розширення системи «Рада ІІІ-Дніпро». Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Роботи вартістю 2,00 млн грн. мають бути виконані до вересня 2011 року. Згідно з тендерною документацією, потрібно розробити програмне забезпечення для супроводження сесійного процесу на 153 робочих місця, актуалізувати базу даних депутатського корпуса нового скликання і інсталювати картки депутатів і запрошених.

Після виборів 2010 року кількість депутатів Дніпропетровської облради збільшено зі 100 до 140.

В січні 2011 року Дніпропетровська облрада обрала власне підприємство «Головний інформаційно-комунікаційний і науково-виробничий центр» постачальником послуг з системно-технічного обслуговування, налагодження та експлуатації системи «Рада ІІІ-Дніпро» вартістю 350 тис грн.

ТОВ «Інвестбудпроект» зареєстровано в селі Партизанське Дніпропетровської області. Засновником фірми є Олександр Васильович Новіков. Людина з таким ФІО в різний час була відома як директор «Дніпродзержинськводоканалу», ДП «Рудоуправління ім. Кірова», ДП «Нікопольський трубний завод», дніпропетровського облводоканалу.