- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

ДУСя обрала монопольного постачальника квітів для церемоній Януковича

Державне управління справами 14 квітня обрало ТОВ «Дон Піон» постачальником квітів для забезпечення офіційних заходів за участі президента. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

«З огляду на те, що Державне управління справами не має можливості заздалегідь передбачити обсяги закупівлі на цілий рік і сформувати відповідне замовлення через його безпосередню залежність від конкретних протокольних вимог, та враховуючи  терміновий характер виконання доручень, проведення відкритих торгів є неможливим. У зв’язку з цим закупити квіткову та рослинну продукцію для забезпечення офіційних заходів протягом квітня – грудня 2011 року необхідно за процедурою в одного учасника на загальну орієнтовну суму 900,0 тис. гривень», – повідомляється в обґрунтуванні закупівлі, проведеної за неконкурентною процедурою «у одного учасника».

ТОВ «Дон Піон» обрано безальтернативним постачальником «на основі вивчення ринку квіткової та рослинної продукції». На думку ДУС, обрана фірма має «має достатній потенціал і досвід роботи у сфері флористики та дизайну». Також голова ДУС Андрій Кравець відмічає, що дизайнери компанії «вміло поєднують українські традиції та символи з передовим світовим досвідом у сфері флористики».

«Художники виконують якісні написи на національних стрічках для кошиків та вінків для церемоній покладання квітів… Цілодобовий режим та умови роботи ТОВ “Дон Піон” дозволяють оперативно, у стислі строки та на належному рівні виконувати термінові замовлення Адміністрації Президента України», – йдеться в обгрунтуванні.

ТОВ «Дон Піон» засновано Ларисою Шен та Олексієм Пархоменко, які є бізнес-партнерами Тетяни Костюкової, власниці крупної квітникової фірми «Камелія-К».