- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

В шахти за півтижня закопали ще 640 мільйонів

Державні вугледобувні підприємства за результатами тендерів протягом 4-7 квітня уклали угоди на постачання товарів та послуг на загальну суму 643,45 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Луганськвугілля» придбало на 283,98 млн грн. прокат, електроди, обладнання лав та послуги з ремонту у ПП «Консент», ТОВ «ДС-8» та ТОВ «Iндекспром». Дві останні фірми, які належать сім’ї голові парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, отримали 246,10 млн грн. Ще 37,88 млн грн. отримало ПП «Консент», засноване Михайлом Леонідовичем Хлопоніним. Людина з таким ФІО також відома, як начальник відділу конкурсних торгів ДП «Донбасантрацит».

ДП «Ровенькиантрацит» за 81,80 млн грн. придбало прокат, насоси, палі, профілі у ТОВ «Альфа-Метал-Компані», ТОВ «ТД «Електронасос», ТОВ «НВК «Нове обладнання паливно-енергетичного комплексу», ТОВ «Південний завод гідравлічних машин», ТОВ «Укрвуглеіндустрія», ТОВ «Укртехгруп», ТОВ «НВФ Еквівес-сервіс», ТОВ «Юні-Групп».

ДП «Селидіввугілля» за 78,79 млн грн. придбало ролики, ланцюги, риштак та кабель у ПАТ «Красноармійський машинобудівний завод».

ДП «Сніжнеантрацит» заплатить 57,21 млн грн. за обладнання те ремонтні послуги ВАТ «Дружківський машинобудівний завод», ТОВ «Донремтехмаш», ПАТ «ВКФ «Амплітуда», ВАТ «Луганський енергозавод», ЗАТ «Горлівський машинобудівник», ТОВ НВК «Нопек», ПрАТ «НВАТ «ВНДІкомпресормаш», ТОВ «ДЕТ-ЮА»

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 47,70 млн грн. придбала компресори, насоси та інше приладдя у ПАТ «НВАТ «ВНДІкомпресормаш», ТОВ «Слов’янська промислова група», ТОВ «Енергооптторг», ТОВ «НВК «Нове обладнання паливно-енергетичного комплексу», ТОВ «БК «Ірбіс»

ДП «Антрацит» за 28,90 млн грн. придбало охолоджувачі повітря та протипожежні установки у ВАТ «Одеське виробниче об’єднання «Холодмаш», ТОВ «Донбаська насосна компанія».

ДП «Красноармійськвугілля» заплатило 23,87 млн грн. за ланцюги, кріплення та продукти харчування ПАТ «Красноармійський машинобудівний завод» і ТОВ «Укрпродукт».

ДП «Свердловантрацит» заплатить 21,69 млн грн. за акумулятори, бетонні вироби і один очисний комбайн УКД-400 вартістю 13,70 млн грн. ТОВ «Енергооптторг», ТОВ «Т.Л. Авто», ПАТ «Бетон Нова».

ДП «Макіїввугілля» заплатить 13,52 млн грн. за такелажні пристрої ТОВ «ТД «Електронасос», ТОВ «РемТехСервіс».

ДП «Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 12,05 млн грн. придбало 85430 м канату у ПАТ «ВО «Стальканат-Сілур».

ДП «Шахтарськантрацит» за 4,92 млн грн. придбало дегазаційну установку ПДУ-50-1М (720 тис грн.), насоси та бурові інструменти у АТЗТ «Поіск, А.С.» , ПАТ “НВАТ ВНДІкомпресормаш”, ТОВ «Техпоставка», ТОВ «ТД «Карбокріплення», ТОВ «ДЕТ-ЮА».

ДП «Торезантрацит» за 4,84 млн грн. придбало апаратуру для лікування порушень дихання у ВАТ «Донецький завод гірничорятувальної апаратури».

ВАТ «Лисичанськвугілля» заплатить 3,57 млн грн. за канати ПАТ «ВО «Стальканат-Сілур».

ДП «Орджонікідзевугілля» за 3,57 млн грн. придбало підшипники та автозапчастини у ТОВ «ВКФ «Укрпідшипник-Схід», ТОВ «Омега-Авто», ТОВ « Аерлайн».

ДП «Дирекція з реструктуризації шахтного фонду» за 3 млн грн. придбала у ППВКФ «Техком» послуги зі зберігання 100 тис тон вугілля, а також охорони та навантаження в залізничні вагони та автотранспорт.