- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Литвин купив новини і заплатив готелю за депутатів і їх сім’ї

Управління справами Верховної Ради 8 квітня уклало угоди з інформагентствами на придбання їх продукції на суму 167 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Інтерфакс-Україна» отримає 87 тис грн. за стрічку новин та анонси подій. Урядове агентство «Укрінформ» отримає за стрічку новин 24 тис грн., ТОВ «Українські новини» – 18 тис грн. ТОВ «УНІАН» за стрічку новин і анонси отримає 31 тис грн., і ще 6 тис грн. – за «Бізнес-новини».

6 квітня Управління справами ВР уклало угоду з ДП «Готельний комплекс «Київ» на послуги з проживання народних депутатів та членів їх сімей на суму 16,88 млн грн. В обґрунтуванні закупівлі повідомляється, що депутатам мають надаватись номери в готелях.

«Протягом тривалого часу народні депутати обирають для проживання саме цей готель в зв’язку з його унікальним місцезнаходженням. Державне підприємство «Готельний комплекс «Київ» розташовано практично в декількох хвилинах ходьби від Верховної Ради, Кабінету Міністрів та Адміністрації Президента, що створює певні зручності при здійсненні своїх повноважень народними депутатами. Окремо слід додати, що затишна атмосфера та великий перелік додаткових послуг, які пропонує зазначений готельний комплекс, створюють всі умови для комфортного проживання народних депутатів та членів їх сімей», – йдеться в обґрунтуванні.