- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Державний авіазавод заплатив страховикам чверть мільярда за польоти

ДП «Миколаївський авіаремонтний завод «НАРП» за результатами тендерів з 23 березня по 1 квітня уклав низку угод з страховими компаніями на 261,92 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Одеська філія ЗАТ «СК «Крона» отримає 207,33 млн грн. за КАСКО-страхування повітряного транспорту (на обліт), страхування цивільної відповідальності власників повітряного транспорту (на обліт і переліт), страхування членів екіпажу повітряного судна від нещасних випадків (на переліт). З цієї суми рівно 200 млн грн. пішло на страхування власників транспорту.

ПАТ «СК Українська страхова група» в особі Миколаївського управління продаж отримає 51,10 млн грн. за КАСКО-страхування повітряного транспорту (на переліт).

Решту коштів за страхування автоводіїв і пожежних отримають АТ «Українська пожежно-страхова компанія», АСОЗТ «Дніпроінмед» і ВАТ СТ «Іллічівське».

ЗАТ «СК «Крона» контролюється її керівництвом, у тому числі Анатолієм Іванцівим і Олексієм Брусовим. 12% акцій належить АЕК «Київнерго», що контролюється групою Рината Ахметова.