Таксі для чиновників: 6 мільйонів за тиждень
13.04.2011   //  

Державні установи та органи місцевого самоуправління з 31 березня по 4 квітня за результатами тендерів уклали угоди на автоперевезення на суму 6,14 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Міністерство праці та соціальної політики орендувало у свого ДП «Технік» шість автомобілів з водієм за 458 тис грн.

Головне управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю КМДА замовило у Комунальне автотранспортне підприємство Печерської РДА послуги таксі на 180 тис грн. Головне управління освіти і науки КМДА заплатить підприємцю Сирота С.В. 540 тис грн. за перевезення підручників. Голосіївська РДА заплатить 621 тис грн. за перевезення пасажирів Комунальному автопідприємству Солом’янського р-ну.

Департамент транспорту і зв’язку Харківської міськради орендував авто з водієм за 469 тис грн. у ТОВ «ТК «Трансавто». Департамент економічної політики та розвитку Черкаського міськвиконкому замовив послуги таксі у ФО-підприємець Хамаза О.Т. за 186 тис грн.

Хмельницька облрада заплатить «Комунальному автотранспортному підприємству» 1,62 млн грн. Департамент «Адміністрація міського голови» Львівської міськради заплатить за автотранспортні послуги 205 тис грн. КП «Ратуша-сервіс».

Автобаза Конституційного Суду застрахувала в НАСК «Оранта» 34 автомобіля, придбавши КАСКО та послуги з обов’язкової цивільної відповідальністі за 191 тис грн.