- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Школярів загонять на хокей. Півмільйона масовці пройшли за складною схемою

Задля пропаганди спортивних заходів громадська організація «Київська міська федерація хокею» хоче придбати квитки на Чемпіонат світу з хокею серед чоловіків в Дивізіоні 1, група В, який з 17 по 23 квітня пройде в київському Палаці спорту. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Квитки на суму 490 тис грн. за рахунок міського бюджету купуються у ТОВ «Квитки», оператора з електронного продажу квитків на масові заходи. Головним розпорядником коштів є Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА. Закупівля проводиться по неконкурентній процедурі «у одного учасника».

Абонемент на всі 15 матчів турніру в Палаці спорту у «Квитків» коштує 250 грн. [1] Білети на один матч коштують від 40 до 60 грн. Дітям до 14 років надається знижка 50%.

Зал в спортивному режимі має 6,50 тис місць. При стопроцентній заповнюваності зали на всі матчі прийдуть 97,5 тис глядачів. 490 тис грн., на які куплено квитки, вистачить на 19,6 тис школярів.

Організатором турніру є Федерація хокею України, яку очолює близький до Миколи Азарова голова «Укргазбанку» Анатолій Брезвін. ФХУ отримала 1,23 млн грн. [2] на організацію хокейного змагання.

Співзасновниками ГО «Київська міська федерація хокею» є директор СДЮШОР з хокею «Крижинка» Володимир Єловіков і В’ячеслав Вінницький, відомий як директор благодійної організації «Федерація Єврейських громад в столиці України».