Син ректора наварив на батьківському університеті вже майже 5 мільйонів
08.04.2011   //  

Київський фінансово-економічний коледж Національного університету державної податкової служби за результатами тендеру 1 квітня уклав угоду з ТОВ «Міжрегіональна фінансово-юридична академія» на оренду приміщень для навчання студентів Кам’янець-Подільського відділення Київського фінансово-економічного коледжу Національного університету державної податкової служби України (навчальний комплекс 1). Вартість угоди склала 275 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Керівником податкового університету є народний депутат від Партії регіонів Петро Мельник, близький до прем’єр-міністра Микола Азарова. Засновником ТОВ «Міжрегіональна фінансово-юридична академія» виступає його син Максим Мельник.

Цього року між університетом та фірмою ректорського сина вже укладались угоди щодо оренди приміщень для регіональних підрозділів внз на суму 1,39 млн грн. та гуртожитку в Ірпіні, де базується університет, на суму 2,88 млн грн. Таким чином здобутки сім’ї ректора від орендних угод цього року склали 4,55 млн грн.