За тиждень чиновники віддали 9 мільйонів на ремонт своїх іномарок
06.04.2011   //  

Державні органи влади та компанії з 24 по 30 березня за результатами тендерів уклали угоди на ремонт автомобілів на загальну суму 8,80 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Автопідприємство госпфіндепартаменту секретаріату Кабінету міністрів замовило техобслуговування автомобілів Mercedes Benz на суму 2,00 млн грн. у СП в формі ТОВ «Автомобільний дім Україна-Мерседес Бенц». Як повідомляли «Наші гроші», цю компанію обрано за неконкурентною процедурою «закупівля у одного учасника» за рекомендацією Управління державної охорони.

Рахункова палата заплатить 139 тис грн. ТОВ «АТЛ» та ТОВ «Атлант-М Лепсе» за ремонт Audi, Volkswagen та Mazda.

Автогосподарство МВС України заплатить ТОВ «Автолайф Центр» та ТОВ «Укрсервіс Трейдінг Груп» 2,63 млн грн. за техобслуговування автомобілів Volkswagen, Skoda, Toyota та Mercedes.

Управління Державтоінспекції ГУ МВС в Дніпропетровській області заплатить 3,50 млн грн. ТОВ «Автоцентр Україна», ТОВ «Сателіт Моторс» та ТОВ «Алеко-Сервіс» за ремонт Volkswagen, Toyota та інших автомобілів.

Служба автомобільних доріг у Харківській області заплатить кільком фірмам 468 тис грн. техобслуговування чотирьох автомобілів Toyota в ТОВ «Артсіті» коштує 190 тис грн. Чотири Skoda в ПП «БС-Сервіс» відремонтують за 120 тис грн., а два Volkswagen за 92 тис грн. Підприємець Коломієць М.М. отримає 20 тис грн. за ремонт одного Opel, 33 тис грн. за три ВАЗи та 13 тис грн. за один ГАЗ.

КП «Київблагоустрій» замовило в ТОВ «Автолайф центр» ремонт 12 автомобілів невказаної марки за 69 тис грн.