Тусовщики з СНД за один день проїздять в Криму півмільйона коштом дербюджету
05.04.2011   //  

Міністерство економіки погодило собі проведення закупівель «у одного учасника» послуг з організації 49-го засідання Економічної ради СНД, яке пройде 15 квітні у Ялті. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Мінекономіки закупило у ТОВ «Сімсітітранс» послуги з автомобільних перевезень в день засідання на суму 450 тис грн. «На сьогодні ТОВ «Сімсітітранс» є одним з найбільших перевізників у Автономній республіці Крим, працює стабільно, забезпечує якісне обслуговування пасажирів комфортабельними транспортними засобами та має досвід організації подібних заходів», – йдеться в обґрунтуванні закупівлі.

«Сімсітітранс» належить росіянину Ленуру Іслямову, гендиректору компанії «Квін Груп», яка є генеральним імпортером продукції узбецького заводу «УзДЄУавто» на територію Росії. Сімферопольська компанія має в розпорядженні понад сотню комфортабельних автобусів.

Також Мінекономіки погодило собі закупівлю послуг з організації самого засідання Економічної ради СНД. 650 тис грн. на ці цілі отримає підвідомче підприємство Мінекономіки ДП «Держзовнішінформ».

Основним завданням 49-го засідання Економічної ради СНД є обговорення перспектив економічного співробітництва між країнами СНД на рівні віце-прем’єрів держав-учасниць. Також даний захід покликаний стати базою для наступної зустрічі глав урядів країн СНД. В рамках засідання в Лівадійському палаці відбудеться інвестиційний форум «Ялтинські зустрічі».