На їзду Довгого і інших чиновників за тиждень пішло 4 мільйони
05.04.2011   //  

Державні та місцеві органи влади за результатами тендерів з 23 по 28 березня уклали угоди на транспортні послуги на загальну суму 3,98 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Секретаріат Київської міськради замовив автоперевезення на 1,20 млн грн. у КП «Автотранспортне підприємство Київської міськради». Ця ж компанія надасть послуги головному управлінню освіти і науки КМДА на 337 тис грн., головному управлінню внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА на 506 тис грн. (двома автомобілями) та головному управлінню цінової політики КМДА на 254 тис грн. (один автомобіль).

Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Оболонської РДА за 110 тис грн. замовило у свого комунального підприємства перевезення Централізованої бібліотечної системи Оболонського району, шкіл естетичного виховання та централізованої бухгалтерії управління.

Пенсійний фонд України орендує пасажирські авто з водієм у ДП «Інформаційний центр персоніфікованого обліку Пенсійного фонду України» за 646 тис грн. Львівський міськвиконком заплатить КП «Ратуша-сервіс» 929 тис грн.

Більше про автоперевезення чиновників тут.