Азаров купив своїм клеркам значки по 80 гривень в нагрузку до п’ятитисячних премій
05.04.2011   //  

Господарсько-фінансовий департамент секретаріату Кабінету міністрів за результатами тендеру 28 березня уклав угоду з ТОВ «Герольдмайстер» на виготовлення нагрудних знаків до «Почесної грамоти Кабінету Міністрів України» у футлярі. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Компанія виготовить 1200 значків на суму 96,06 тис грн., або по 80,05 грн за штуку.

Раніше Міністерство оборони придбало у «Герольдмайстра» нагрудні знаки та медалі по 30-50 грн за штуку. Разом з тим медалі державного підприємства «Топаз» коштували близько 8 гривень.

Згідно з урядовим положенням, почесна грамота Кабінету міністрів є нагородою за зразкове виконання службових обов’язків, високі виробничі та наукові досягнення та інше. Нагородженим Почесною грамотою працівникам органів виконавчої влади та інших державних органів, умови оплати праці яких визначені актами Кабміну, виплачується одноразова винагорода в розмірі п’ять тисяч гривень. Іншим нагородженим Почесною грамотою особам одноразова винагорода може встановлюватися і виплачуватися за рахунок коштів підприємства, установи та організації, де вони працюють, згідно з рішенням керівника. Грамота може вручатись не частіше ніж раз на три роки.