- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

«Регіонал» отримає 10 мільйонів за каналізацію для псевдольдового катка в Києві

Головне управління капітального будівництва Київської міськдержадміністрації 23 березня уклало з ТОВ «ВБП «Укргазкомплект» угоду вартістю 10,12 млн грн. на будівництво інженерних мереж для спортивної споруди зі штучним льодовим покриттям на вул.Міста Шалетт, 6. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

«Укргазкомплект» був обраний підрядником будівництва по неконкурентній процедурі «закупівля у одного учасника». В обґрунтуванні повідомляється, що вибір неконкурентної процедури обумовлений розпорядженням голови КМДА Олександра Попова від 9 лютого, а також нагальною потребою закінчити роботи у березні 2011 року. Урочисте відкриття арени за участі віце-прем’єра Бориса Колеснікова відбулось 21 березня.

ТОВ «ВБП «Укргазкомплект» засновано Юрієм Марусичем, кіпрським офшором «Ланфаст трейдінг лімітед», а також В’ячеславом Опанасенко, секретарем постійної комісії з питань ЖКГ Бориспільської райради (Партія регіонів).

Будівництво тренувальної арени зі штучним льодом в Дніпровському районі Києва коштувало понад 28 млн грн., роботи виконувало ТОВ «Завод «Майстер-профі», чий власник Дмитро Мишалов близький до групи «Приват». Ця ж компанія отримала 9 млн грн. за знесення льодового катку «Крижинка» біля НСК «Олімпійський».

Нова арена з залом на 400 місць має замінити киянам «Крижинку». Водночас, фігуристи, які перевірили якість штучного льоду, в інтерв’ю ТСН сказали, що він не підходить для підготовки до серйозних змагань.