- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Таксі для Кернеса дорожче, ніж у Фонда держмайна, але дешевше від Попова

Державні установи з 17 по 23 березня за результатами тендерів уклали угоди загальною вартістю 4,44 млн грн. на послуги таксі та оренди пасажирських авто з водієм. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Харківська міськрада замовило у ТОВ «ТК «Трансавто» послуги дев’яти автомобілів за 1,63 млн грн. коштом міського бюджету. Річна оренда одного авто обійдеться у 181 тис грн., що співставно з вартістю нового авто середнього класу. Якщо виходити з того, що авто будуть використовуватись лише у робочі дні, то оренда одного автомобіля за один день складе понад 720 грн. Департамент у справах сім`ї, молоді та спорту Харківської міськради орендував у ТОВ «ТК «Трансавто» один автомобіль за 200 тис грн., вартість денної оренди склала 800 гривень.

Фонд державного майна України домовився з ТОВ «Київтехсервіс» про оренду дев’яти автомобілів за 1,57 млн грн. тобто на 60 тис дешевше, ніж Харківська міськрада.

Нагадаємо, раніше Управління справами Київської міськдержадміністрації орендувала 21 авто по ціні близько 1 тис грн. на день [1].

Управління освіти Шевченківської РДА м.Київ орендувало два автомобіля у КП «АТП» Шевченківської районної в м.Києві ради за 343 тис грн. Денна оренда одного авто коштує 686 грн.

Дарницька райдержадміністрація м.Київ орендувала у КП «Управління житлового господарства» Дарницького району три автомобіля за 456 тис грн. Використання одного авто в робочий день коштує 608 грн.

Оболонська райдержадміністрація м.Київ заплатить КП «Автотранспортне підприємство Оболонської районної у м.Києві держадміністрації» 587 тис грн. за оренду невказаної кількості авто.

Державний комітет фінансового моніторингу заплатить 446 тис грн. ДП «Експлуатаційно-майнове управління» за послуги службових автомобілів у квітні-грудні 2011 р.

Інформаційно-довідковий департамент державної податкової служби за транспортне обслуговування заплатить 163 тис грн. держпідприємству «Автобаза Державної податкової адміністрації України». ДННУ «Академія фінансового управління» заплатить 111 тис грн. ДП «Держтранс».

Закарпатська облрада замовило послуги у автотранспортного господарства Закарпатської облдержадміністрації на 241 тис грн. Чернігівська облдержадміністрація заплатить 227 тис грн. ККП «Облавтосервіс» Чернігівської облради.

Держпідприємство водних шляхів «Устьдунайводшлях» орендувало у підприємців Герасименко Л.В. та Ткач Т.М. авто на 21 тис грн.