- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Дерюгіна отримала 2,3 мільйони на гімнастичний турнір в Києві

Міністерство економіки 18 березня погодило управлінню «Укрспортзабезпечення» Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту проведення закупівлі «у одного учасника» послуг з організації етапу Кубка світу з художньої гімнастики у м.Києві (FIG RG World Cup Competitions and Series B Category), який пройде 6-8 травня. Кошти у розмірі 2,32 млн грн. отримає Федерація гімнастики України. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

В обґрунтуванні закупівлі вказано, ФГУ названо «єдиним організатором та виконавцем який має виключні права на проведення етапу Кубка світу з художньої гімнастики у м. Києві».

Федерацію гімнастики України очолює Альбіна Дерюгіна. Вона також є віце-президентом Української федерації гімнастики, яка об’єднує різні види гімнастики. УФГ з 2005 року знаходилась у стані судової боротьби за керівництво між видатними у минулому гімнастами Стелою Захаровою Та Ігорем Коробчинським. На час сварок УФГ очолив депутат від Партії регіонів Віктор Корж, який у 2007 році обіймав посаду міністра спорту. Нині є почесним членом УФГ. Зараз на сайті УФГ повідомляється [1], що федерацію очолює Ігор Коробчинський, уродженець та вихованець Луганської школи, олімпійський чемпіон 1992 р.