- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Куратори дніпропетровських безробітних орендували офіс у Корбана за 1,8 мільйона

Міністерство економіки 4 березня погодило Дніпропетровському обласному центру зайнятості закупівлю послуг з оренди офісного приміщення у ТОВ «Славутич-лізинг» за 1,80 млн грн. на 2011 рік. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Славутич-лізинг» зареєстровано на Володимира Ясько. Головою правління компанії є авторитетний дніпропетровський юрист Геннадій Корбан.

Згідно з обґрунтуванням закупівлі, яке є в розпорядженні «Наших грошей» [1], центр зайнятості переїхав до орендованого приміщення по вул. Горького, 2 у травні 2010 року, орендувавши його вперше по неконкурентній процедурі закупівлі «у одного учасника», оскільки власне приміщення центру по вул. Савченко, 12 було визнано аварійно небезпечним. «Затвердження проекту на будівництво нового приміщення на 01.12.2010 року ще не розпочато, тому виникла нагальна потреба в оренді офісного приміщення», – йдеться в обґрунтуванні. Також повідомляється, що при переїзді було перенесено 26 телефонних номерів, 30 кондиціонерів, телеантени, меблі. Виконано ремонт і монтаж електромережі та кабельної системи.

Також Мінекономіки 4 березня погодило закупівлю послуг з оренди для Лівобережного райцентру зайнятості м.Дніпропетровська. Приміщення площею 812 м² по вул. Хмельницького, 4 з 1 вересня 2010 року орендується у підприємця Сергія Охріменко. Йому ж належить ТОВ торгівельно-офісний центр «ІНСТОК», з яким центру дозволено укласти новий договір оренди вартістю 828 тис грн.

«Можна констатувати той факт, що єдиною вільною будівлею на теперішній час, яка відповідає всім вимогам, залишається нежитлове приміщення, розташоване за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 4, м. Дніпропетровськ, 49051, що належить ТОВ торгівельно-офісному центру «Інсток», – йдеться в обґрунтуванні.

Перевагами цього приміщення названі технічні характеристики. А саме «велика площа коридору для можливості розміщення клієнтів центру зайнятості для очікування, розташування сектору для самостійного пошуку роботу,  а також встановлення конструкцій, зокрема: тач-скринів, стендів з інформацією для клієнтів, електронного табло; наявність спеціально обладнаного під’їзду для осіб з обмеженими фізичними можливостями, що пересуваються на інвалідних візках; безкоштовної стоянки для клієнтів; наявність окремих туалетів для службовців та клієнтів; технічні можливості споруди (тип приміщення – офісне, присутність або можливість монтажу єдиної інтернет та комп’ютерної мереж із підведенням на 50 – 55  робочих місць; електричних та телефонних комунікацій)».