В шахти Донбасу пішли чергові 200 мільйонів. Ліхтарики купують по 1600 гривень
23.03.2011   //  

Вугледобувні держпідприємства Донбасу 14-16 березня за результатами тендерів уклали низку угод на придбання товарів та послуг на загальну суму 210,83 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Селидіввугілля» заплатило 103,19 млн грн. за апаратуру ВСП до комбайна К103, стійки тертя 5ТУ 20 та 7 ТУ 20, посадочне кріплення «Супутник» та конвеєри стрічкові в комплекті зі стрічкою. Угоди укладено з ПАТ «Красноармійський машинобудівний завод», ВАТ «Дружківський машинобудівний завод» та ВАТ «Донецькгірмаш».

ДП «Свердловантрацит» заплатило 11,80 млн грн. за ремонт електродвигунів та масло і керосин ТОВ «Механік», ВАТ «Луганський енергозавод», підприємець Волкова І.Г., ТОВ «Українсько-німецьке спільне підприємство «Фукс Мастила Україна», ТОВ «ТД Агрінол».

ДП «Орджонікідзевугілля» придбало у ТОВ «Дет -ЮА» за 187 тис грн. бурові коронки та штанги для переносних перфораторів.

ДП «Шахтарськантрацит» купив у ТОВ «Управління промислової безпеки та охорони праці» 4400 головних акумуляторних світильників за 7,29 млн грн. або 1655 грн. за один ліхтар. У ПАТ «Макіївський завод «Факел» за 1,05 млн грн. придбано 2400 вогнегасників по 437 грн за штуку.

ДП «Макіїввугілля» заплатило 73,98 млн грн. за сталеві канати, продукцію лісозаготівлі, устаткування для сушіння, апаратуру для лікування порушень дихання ПАТ «ВО «Стальканат-Сілур», ТОВ «Еколіс», ТОВ «Євроскоп», ПАТ «Макіївський завод «Факел», ТОВ «ПГ «Укрфільтрсервіс» завод «Фільтр» та ТОВ «Управління промислової безпеки та охорони праці».

ДП «Сніжнеантрацит» домовилось з ПП «ВКФ «Техносплав-луганськ», ТОВ «Вуглетехнік» та ТОВ «Дет-юа» про придбання за 1,89 млн грн. вугілля, анкерного кріплення та послуг з ремонту устаткування.

ПАТ «Шахтоуправління «Донбас» придбало 1501 шахтний саморятівник за 2,82 млн грн. у ВАТ «Донецький завод гірничорятувальної апаратури» по 1884 грн. за штуку.

ДП «Ровенькиантрацит» придбало у ТОВ «ТД «Агрінол» та ПАТ «ЛМЦ» масла та деталі для вагонів на 6,28 млн грн.

ДП «ВК «Краснолиманська» заплатить 2,35 млн грн. за обслуговування апаратури автоматичного контролю шахтної атмосфери, ревізію та наладка підйомних машин та наладку електрообладнання підстанцій 6/0,4 ТОВ «Вуглетехнік» та ТОВ «Донбасвуглеавтоматика».