Новинки автосервісу для державних найманців за 5 мільйонів
22.03.2011   //  

Державні компанії за результатами тендерів 14-16 березня уклали угоди на техобслуговування автомобілів, придбання автомобілів та запчастин на загальну суму 5,32 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Укрсервіс Мінтрансу» замовив обслуговування 28 автомобілів у ТОВ «Автолайф Центр» на 250 тис грн. у цієї ж компанії замовив техобслуговування 16 авто за 200 тис грн. Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

ВАТ «Запоріжжяобленерго» придбало у ПП «Бізон» запчастини на 2,37 млн грн. Південна електроенергетична система ДП «НЕК «Укренерго» купило у ТОВ «Росавтодетальсервіс» запчастин для двигунів та ходової частини на 868 тис грн.

ДП «НВО «Павлоградський хімічний завод» купив у ПП «Південтранссервіс» три легкові автомобілі за 930 тис грн.

ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» замовив у ТОВ «Автокомп сервіс» ремонт автомобілів Mazda за 150 тис грн.

Київська обласна філія ВАТ «Укртелеком» придбала нові шини у ТОВ «Укравтозапчастина» за 180 тис грн. Харківська філія ВАТ «Укртелеком» придбало послуги з ремонту авто в Харкові та м.Куп’янськ, смт.Дворічна, смт.Борова на 285 тис грн. у підприємців Гапоненко А.Ю. та Сліпченко І.В.

Головний інформаційно-обчислювальний центр ДП «НЕК «Укренерго» заплатить ТОВ «Автокомп сервіс» за техобслуговування 87 тис грн.