Ура! Ми заробили 250 000 гривень!
17.03.2011   //  

Сталося. «Наші гроші» уперше заробили чверть мільйона. Ми, правда, одразу пожертвували його українському бюджету, але втіхи від того не зменшилось.

Долучились до цього несподіваного свята усі ті ЗМІ, які поширили інформацію «Наших грошей» про VIP-таксі до «Пущі- Водиці» і про оренду трьох кабінетів євро-2012-управлінням КМДА.

Після хвилі публікацій у найрізноманітніших засобах масової інформації,  Державне управління справами знизило ціну закупівлі на 150 000 гривень, а КМДА – на 100 000.

Маємо надію, що зекономлені кошти знайдуть вдаліше використання. У кожному випадку виявилось, що ті самі послуги можуть коштувати суттєво дешевше.

Розділяємо сум тих, хто несподівано для себе втратив вищеозначені суми. Їм залишається вдовольнятись тим, що таким способом вони підняли настрій не одному українцю. Хоча могли б підняти ще більше. Оскільки таксі для блатних обивателів «Пущі-Водиці» (ви тільки помилуйтесь на цей паноптікум) та оренда кабінетів для чиновників в часи, коли бюрократів мають масово звільняти (так розпорядився сам Янукович) – це розкіш. Чи потрібні взагалі таки видатки українцям?  Азаров&Ко зі шкіри пнуться, щоб хоч якось зменшити бюджетні видатки. Підвищують пенсійний вік, піднімають ціни на комунальні послуги, підвищують податковий тиск на малий бізнес. А своїм бюрократам: «Чєго ізволітє?» Ну добре, що хоч трошки знизили ціни. А це означає, що увага людей до видатків влади чогось варта. Борімось і поборемо!

Блог від: «Наші гроші»