- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Виявилось, що Закарпатський держуніверситет орендує свої аудиторії

Міністерство економіки 22 лютого погодило Закарпатському державному університету застосування процедури закупівлі «у одного учасника» послуг з оренди кількох об’єктів в Ужгороді для розміщення навчальних аудиторій та інших приміщень університету. Всього на 2011 рік орендовано шість об’єктів загальною площею 889,1 квадратних метрів на суму 1,95 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Середня вартість оренди склала 183 грн за квадратний метр на місяць. В обґрунтуванні неконкурентної закупівлі, яке є в розпорядженні НГ, повідомляється, що ЗакДУ орендує ці приміщення понад п’ять років.

Університет орендує приміщення по вул.Заньковецької, 89, літера «А» (І поверх) площею 65,8 кв.м, 105 кв.м, 204 кв.м та 97, 4 кв.м в будівлі, де знаходиться навчальний корпус №2 ЗакДУ (замовника). В цьому корпусі розміщені приміщення деканатів та кафедр трьох факультетів, бібліотеки, медичного кабінету та багатьох основних структурних підрозділів університету. Метою оренди є розміщення в названих приміщеннях навчально-аудиторних приміщень та Центру тестування якості знань.

На другому поверсі корпусу по вул.Заньковецької, 89 орендуються приміщення площею 104,4 кв.м для розміщення їдальні (роздаточної №2). В будівлі на площі Корятовича, 5 орендується приміщення площею 146, 3 кв.м для забезпечення роботи Навчально-наукового інституту євроінтегаційних досліджень при Закарпатському державному університеті, а також для проведення окремих видів навчально-виховного процесу студентів ЗакДУ.

В будівлі на пл.Корятовича, 13 орендується приміщення площею 166, 2 кв.м для забезпечення роботи відділу аспірантури ЗакДУ, комп’ютерної лабораторії, центру електронного зв’язку, що здійснює цілодобове забезпечення роботи Інтернет мережі університету тощо, а також юридичного відділу та юридичної клініки університету.

Приміщення орендуються у приватних підприємців: Шелельо Михайло Васильович, Ковач Михайло Андрійович, Михайловський Юрій Миколайович, Ковач Анна Василівна, Баник Євгенія Миколаївна.