Народ! А до нас прийшло кріпацтво
08.03.2011   //  

«Веселі, брате, часи настали». 10 мільйонів українських селян стали кріпаками. І практично ніхто цього не помітив! Геніальна схема наших «вовчиків-братчиків»-)

Усе зробили швидко: в три заходи. Спочатку закрили експорт зерна, потім взяли мертву держструктуру, віддали їй експорт. І зразу подарували цю структуру «приватним бізнесменам» – «групі бізнесменів» із Єнакієво і Путіну особисто. Усе.

Хочеш селянин продати хліб? Іди до єнакіївського Путіна. Бо тільки він вивезе за кордон. Не хочеш з ними зв’язуватись, підеш продавати неньці-Україні? Теж не вийде: дешево – Азаров регулює.

Вистачило трьох місяців, аби селяни завили. Зерно коштує 3200-3500, продати можна тільки за 2000. Решта – податок на панів. Кордони ж їхня армія стереже.

І це тільки початок. Скоро Рада новий Закон про кріпацтво прийме. Автор – Богословська ( хто цю дівчину фінансував на президентських виборах – згадувати не будемо).  Номер 8163. Там уже так і написано: вивозити зерно де-факто зможуть лише такі контори, як єнакієво-путінський «Хліб інвестбуд».  А «зерно» – це не тільки пшениця, а й всілякі там овес, кукурудза, гречка і т.д.

Цікаво, що зроблять селяни, які в масі своїй не читають Інтернету, як раптом дізнаються, хто краде в них  по 1500 грн. на кожній тоні? Напевне це вже буде не Майдан, а радше , як кажуть, наші брати росіяни – бунт – «бессмысленный и беспощадный».

P.S. Випадково знайшлася прекрасна фраза Богословської: “Нам потрібно, щоб компанія не потрапляла під закон про держзакупівлі, тому що якщо вона буде працювати за тендерами, то вона перестає бути ринковим гравцем. Робота через тендери – це смерть».

Блог від: Олексій Шалайський