Клерк з КМДА замовив таксі з водієм по 600 гривень за один робочий день
11.03.2011   //  

Головне управління з питань захисту прав споживачів Київської міськдержадміністрації за результатами тендеру 2 березня уклало угоду з КП «Автотранспортне підприємство Київської міськради» на послуги перевезення пасажирів наземним транспортом. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Один пасажирський автомобіль з водієм коштуватиме 155,87 тис грн. Якщо автомобілі будуть працювати лише в робочі дні, то використання однієї автівки буде коштувати близько 625 грн. на день. Управління захисту справ споживачів очолює Сергій Тимченко, який раніше керував Головним управлінням контролю за благоустроєм м. Києва.

Нагадаємо, раніше Автотранспортне підприємство Київської міськради надало управлінню справами КМДА 23 авто з водієм, чиє використання коштує близько 1 тис грн. на день.

Також тендер на перевезення пасажирів провела Інспекція з питань підготовки та дипломування моряків Мінтрансзв’язку. 21 лютого угода була укладена з підприємцем Марченко Л.В., який за 300 тис грн. має виконати «перевезення посадових осіб замовника легковим автомобілем». Про кількість орендованих авто не повідомляється.