- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Київські офіси Нацбанку витратили мільйон на ліфти та лічильники тепла

Господарсько-експлуатаційне управління Нацбанку за результатами тендерів 24 лютого уклала низку угод загальною вартістю 840 тис грн. на обслуговування систем диспетчеризації параметрів енергоносіїв та водопідготовки, а також ліфтів. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Енергозберігаючі технології та теплова автоматика «ЕСТА» отримає 347 тис грн. за 2024 обслуговувань 516 одиниць обладнання автоматизованих систем контролю і управління енергозабезпечуючими системами та системами диспетчеризації параметрів енергоносіїв окремо розташованих будівель НБУ в м.Києві.

ТОВ НВЦ «Старк» отримає 212 тис грн. за щомісячне обслуговування 19 найменувань обладнання систем водо підготовки. Обидві фірми нададуть послуги для будівель Нацбанку по вул.Інститутська, 9 (корпус 1, 2), вул.Інститутська, 11-б, 12, просп.Науки, 7 (корпус 1), вул.Франка, 5, вул.Пухівська, 7.

Ремонт та обслуговування ліфтів в цих же будівлях на суму 282 тис грн. виконають ПАТ «Отіс» та ТОВ «Сервісліфтремонт».

Нагадаємо, Нацбанк також замовив послуги з обслуговування [1] систем кондиціювання і вентиляції на 1,03 млн грн. та ремонту ксероксів на 0,85 млн грн.