- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Заступник голови МВС отримає частину від «залізного» контракту на третину мільярда

Держпідприємство «Дарницький вагоноремонтний завод» за результатами тендерів 13 та 14 січня уклало низку угоду загальною вартістю 332,42 млн грн. на постачання металу та запчастин для рухомого залізничного складу. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

81,40 млн грн. за металевий прокат отримає ПП «Віол». Першим засновником фірми був Олександр Ембулатов, з вересня 2009 року засновником фігурує Вікторія Олександрівна Ембулатова. В вересні 2009 року Олександр Ембулатов був призначений заступником Міністра внутрішніх справ [1]. Раніше він працював в будівельних структурах МВС та Міністерства оборони.

61,09 млн грн. за постачання металевого прокату отримає ТОВ «Пріотех-Плюс», зареєстроване на Тетяну Панкеєву. 42,30 млн грн. отримає ТОВ «Промвагонтранс», зареєстроване на юриста Єгора Лучинкіна. 69,55 млн грн. отримає ТОВ «ТД «Регіон-Метал» запорізького підприємця Володимира Совача. Решту контрактів укладено з ТОВ «Фірма Меганом», АТ «Харків-Ресурси», ТОВ «ТК Метіз» ТОВ «ТМ. Велтек» і ТОВ «Полі-пром».

Нагадаємо, сімя голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова теж отримує контракти державних підприємств в вуглепромі. За останні пять років їх фірми виграли тендери на 1,29 млрд грн. [2]