- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Київоблавтодор взяв кредит в сімейному банку Стельмаха

ДП «Київське обласне дорожнє управління» за результатами тендеру 16 лютого уклав угоду з АТ «Український інноваційний банк» на послуги з надання кредиту у розмірі 50 млн грн. терміном на 2011 – 2012 роки. Виплати за кредитом складуть 15 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Нагадаємо, раніше Київоблавтодор отримав підряд вартістю 458 млн грн. [1] на ямочний ремонт доріг Київської області.

Відносно власників банку видання «Комерсант-Україна» з посиланням на джерела  повідомляло [2] про причетність Укрінбанку» та «АвтоКрАЗбанку» до сім’ї екс-голови Нацбанку Володимира Стельмаха.

«По документам ви цього ніде не знайдете, але ті кому треба знають це. Володимира Клименко він поставив керувати своїми установами», – повідомило джерела на банківському ринку.

«Я не пам’ятаю за «АвтоКрАЗбанк», але люди Стельмаха під час кризи отримали контроль над «Укрінбанком» і ще трьома дрібними банками», – сказало джерело в банківському нагляді Нацбанку.

Володимир Клименко заперечив цю інформацію, назвавши її «кращим жартом місяця». Клименко є директором «Укрінбанку», входить до наглядової ради «АвтоКрАЗбанку», керував тимчасовою адміністрацією в банку «БІГ енергія».