- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

На рекламу роботи для безробітних спустили 7 мільйонів

Міністерство економіки 8 лютого погодило Державному центру зайнятості закупівлю послуг з розміщення телепрограм на суму 7,4 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Міжнародний продюсерський центр «Фор-пост», засноване Оленою Дріз, отримає 1,36 млн грн. за виготовлення та розміщення телевізійної рубрики в рамках Всеукраїнської інформаційної акції «Знайди себе». Також фірма отримає 1,64 млн грн. на телепрограму «Король професії», яка раніше виходила на телеканалах «Київ» та УТ-1/Эра.

ПП «Інфобізнес», засноване Володимиром Гуцулом, отримає 2,99 млн грн. на телепрограму «Професійні ігри» (телеканал ТВі).

ПП «Економічний вісник», засноване Анатолієм Гуцулом, отримає 1,40 млн грн. на телепрограму «Улюблена робота» (КДРТРК).

Торги проведені за неконкурентною процедурою «закупівля у одного учасника». Згідно обґрунтувань, які є в розпорядженні НГ [1],  відсутність конкуренції на торгах зумовлена тим, що названі фірми мають авторські права на концептуальні сценарії цих телепрограм.

Минулого року саме ці фірми отримували контракти на виготовлення та розміщення телепрограм. Тоді ціни були нижчими. «Король професії» та «Улюблена робота» коштували по 1,25 млн грн., що в сумі на півмільйона менше, ніж плата за дві програми цього року.