Попов побив рекорд Черновецького з витрат на охорону
18.01.2011   //  

Секретаріат Київської міськради за результатами тендеру 31 грудня уклав угоди загальною вартістю 5,40 млн грн. за охоронні послуги. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

За обслуговування охоронної сигналізації 346 тис грн. отримає ТОВ «Вектор лтд». Ця компанія рік тому отримала від мерії за аналогічні послуги 200 тис грн.

Послуги охоронців обійдуться мерії у 5,05 млн грн. Їх отримає ДП «Агенство професійної безпеки «Атлант», яка належить віце-президенту громадської організації «Українська федерація робітників недержавних служб безпеки» Геннадію Насонову.

Ще 413 тис грн. за охорону головного управління містобудування КМДА отримає ДП «Скорпіон», яке також належить Насонову.

У 2009 році контракт на охорону будівлі міськради отримала інша фірма Насонова ТОВ «Центр економічного забезпечення та охоронно-детективної діяльності «Орлан». Тоді її послуги обійшлись у 3,1 млн грн.

Нагадаємо, на початку 2010 року київська мерія провела тендери на послуги охорони на суму 4,5 млн грн. Після того, як ці дані стали відомі громадськості, були проведені нові тендера на загальну суму 3,7 млн грн.

Приватна охорона в будівлі Київської міськраді з’явилась за Леоніда Черновецького. Раніше мерію охороняло державне підприємство АПБ «Беркут» та УМВС в місті Києві.