Ремонт донецького Палацу спорту обійдеться майже в 50 мільйонів
08.01.2011   //  

Управління капітального будівництва Донецької міськради замовило роботи з реконструкції Палацу спорту «Дружба» вартістю 46,69 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Підряд отримало колективне підприємство «Трест Донецькметалургбуд», контрольоване його керівником Олександром Верещагіним. Тендер проводився по неконкурентній процедурі «закупівля у одного учасника».

У березні-квітні 2011 року у Донецьку пройде юніорський чемпіонат світу з хокею першого дивізіону (до 18 років). Окрім України участь у чемпіонаті візьмуть збірні Литви, Іспанії, Голландії, Бельгії та Китаю.

Також донецький Палац спорту у квітні 2011 року буде використано як резервну арену для чемпіонату світу з хокею першого дивізіону серед дорослих, який також пройде в Україні. Збірні України, Казахстану, Польщі, Великобританії, Литви та Естонії будуть боротись за вихід до топ-дивізіону. Матчі мають пройти у київському Палаці спорту.

На ремонт столичного Палацу спорту уже виділено 87 млн грн. і за словами міністра спорту Равіля Сафуліна заплановано виділити ще 300 млн грн. Генпідрядником ремонту обрано ТОВ «АК Інжиніринг», яка виконувала ряд будівельних проектів для компаній Ріната Ахметова.