Асоціація «Надійність машин та споруд» не має ніякого відношення до тендеру «Черкаситрансгазу»
08.01.2011   //  

Асоціація «Надійність машин та споруд» не брала участь в тендері філії УМГ «Черкаситрансгаз» держкомпанії «Укртрансгаз» на постачання 789 стовпчиків позначення траси газопроводу, який відбувся наприкінці 2010 року. Про це «Нашим Грошам» повідомили в Асоціації «Надійність машин та споруд».

В тендері брали участь абсолютно інші компанії. За результатами торгів було акцептовано пропозицію ПП «Енерготопімпекс» вартістю 448309,80 грн.

Однак в фінальному оголошенні про укладення угоди за результатами торгів, опублікованому в  у номері 56/10 (444/10) «Вісника державних закупівель» від 27.12.10, з невідомих причин вказано, що угоду вартістю 1889590.8 грн. було укладено з Асоціацією «Надійність машин та споруд». Відтак дані про результати торгів зі згадкою Асоціації у якості переможця тендеру було опубліковано на «Наших Грошах».

На сайті «ВДЗ» за вказаним номером продовжує знаходитись інформація про результат тендеру, в якому з невідомих причин переможцем вказується Асоціація «Надійність машин та споруд», що неможливо з огляду на акцепт та протокол розкриття пропозицій, в якому Асоціація також не фігурує.